Mijn begeleiding stem ik af op de hulpvraag. In eerste instantie richt ik mij op kinderen in de basisschoolleeftijd. Op deze pagina geef ik enkele voorbeelden van wat er zoal mogelijk is, maar aarzel niet om bij twijfel contact met mij op te nemen. Ik overleg graag samen of ik ook op een andere manier iets kan betekenen.

Groepen

Groepen

Na een verlies kan het helpen om te praten met leeftijdsgenoten die zich in een soortgelijke situatie bevinden. Op die manier ervaren kinderen dat ze niet de enige zijn die iets dergelijks meemaken en kunnen ze samen zoeken naar mogelijkheden om met het verdriet om te gaan. Dat is niet alleen goed voor hun eigen verwerking, maar zo kunnen ze elkaar ook helpen. Het is mogelijk om deel te nemen aan een groep die te maken heeft met verlies door de dood of na een echtscheiding. Bij voldoende deelnemers (minimaal 4, maximaal 8) zal een lotgenotengroep opgestart worden in mijn praktijk, maar indien gewenst kan dat ook op een school of binnen een parochie bijvoorbeeld.

Alle Sterren
Van De Hemel

Alle sterren van de hemel

"Alle sterren van de hemel" is een therapeutisch bordspel, dat gespeeld kan worden tijdens de individuele begeleiding, met een groep lotgenoten of leden uit een gezin om op een drempelverlagende manier contact te maken over een verlies en de communicatie daarover te stimuleren. Daisy, degene die het spel ontwikkeld heeft, vertelde mij dat er gezinnen zijn die jaarlijks op de sterfdag van hun overleden dierbare het spel met haar spelen. Een mooie traditie om samen te gedenken en die mogelijkheid bied ik dan ook graag aan in mijn praktijk of desgewenst bij u thuis.

Kennismakingsgesprek: gratis

Intakegesprek: €50,- (inclusief BTW)

Individuele begeleiding of het spelen van "Alle sterren van de hemel": €65,- per uur (inclusief BTW)

Lotgenotengroep: €125,- (5 bijeenkomsten van anderhalf uur)  

Bij een afspraak thuis of op locatie worden reiskosten in rekening gebracht. Hiervoor zal ik een passend voorstel doen. 

Annuleren van een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de afspraak in rekening gebracht. 

 

 

 

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. 

Neem vrijblijvend contact op

Contact

T 06 - 30 34 57 68

E anitasbegeleiding@gmail.com

Social media

Facebook linkedin google

Waar vind u ons?

Heideweg 36 

3829 BA  HOOGLANDERVEEN

> Bekijk de kaart